my MuiZje

my MuiZje is een eenvoudige nette recreatiewoning met eigen parkeergelegenheid op het park ‘de Horizon’ op het meest zonnige eiland (Schouwen) van Nederland.

Het strand is lopend, met de pendelbus of op de fiets te bereiken. Het bungalowpark  ligt aan de route voor de electrische pendelbus (gratis) vanaf het transferium Renesse.  (Alleen in het seizoen mei t/m september).

Op 5 min afstand bevindt zich een mini-supermarkt, met o.a. vers brood.

Het dorp ligt op 10 min fiets afstand. Als u met de auto naar Renesse wilt gaan zijn er verschillende parkeerplaatsen. Naast het dorp is er een grote gratis parkeergelegenheid (transferium).

Indeling my MuiZje:

Gang met kapstok, aparte wc, badkamer met douche en wasbak, 2 slaapkamers met 2×1 persoonsbedden, L-vormige woonkamer,  met een moderne keuken  en ramen en een schuifdeur op het zuiden en westen. De inrichting is eenvoudig en netjes. De keuken heeft een complete inventaris voor 6 personen, koelkast, 4-pits inductie kookplaat, een combimagnetron-oven en een vaatwasser.

  • In het huis mag niet gerookt worden.
  • Er is 1 huisdier toegestaan (extra kosten Euro 25,00).
  • Er is een kinderbedje met matras (tot 2 jaar) en een kinderstoel aanwezig.
  • Zelf bedlinnen en keukenlinnen meenemen.  (er zijn vier 1 persoonsbedden, vier 1p-dekbedden en vier kussens).

Rondom my Muizje is een tuin met een schuurtje/fietsberging, met aan de voorkant een parkeerplaats voor een auto. De tuin is geheel omheind.

Bij de ingang van Horizon zijn een aantal extra parkeerplaatsen voor een eventuele 2e auto.

Voor prijzen zie: Contact en reserveren

Route omschrijving :

De woning is gelegen op een klein bungalow park ‘De Horizon’, Hoogenboomlaan, Renesse.

Vlakvoor Renesse volgt u de borden Renesse-West. Bij de rotonde in het dorp gaat u rechtdoor (Vroonweg), deze weg maakt een bocht naar links. Aan het einde van de weg, slaat u rechtsaf de Hoogenboomlaan in. Na 100 m op de T-splitsing linksaf buigen. Na camping Julianahoeve rechtsaf slaan. (Dit is de ingang van park ‘De Horizon’).

  • 2e weg links, direct weer links. Het is het 2e huisje links vanaf de hoek
  • of 1e weg links, de bocht volgen naar rechts, het is het 6e huisje aan de rechterkant.