B&B Scheepswerf

Scheepswerf 1&2 zijn twee volledig ingerichte B&B’s met eigen opgang en terras.

Achter de ring van Haamstede ligt B&B Scheepswerf 1&2. Op loopafstand van het gezellige centrum van Burgh-Haamstede met veel leuke restaurants, winkels, ontbijtmogelijkheden en het prachtige Slot Haamstede.

De 1- en 2-kamer appartementen liggen direct bij een prachtig wandel- en fietsgebied. En nodigt u uit om de bossen van Westerschouwen, de stranden, diverse pittoreske plaatsjes en Neeltje Jans, natuurpark de Oosterschelde, de Grevelingen en de Brouwersdam waar vele surf/kite mogelijkheden aanwezig zijn te bezoeken.

Kortom alle ingrediƫnten voor een heerlijk verblijf zijn aanwezig in het mooie Zeeland.

Overnachting is ZONDER ontbijt. Supermarkten op loopafstand. Het appartement is alleen te boeken per 2 aaneengesloten nachten.

Scheepswerf1 is 38m2, voor max. 3p

Scheepswerf1 is een gelijkvloers appartementje op de begane grond, met een eigen toegang en terras. Slaapkamer met boxspring, huiskamer met tv, wifi, zitje, eettafel en kitchenette met apparatuur, eigen badkamer met inloopdouche en mogelijkheid tot stallen van fietsen. Winkels, restaurants en ontbijtgelegenheden om de hoek.
Min. 2 nachten, extra slaapkamer (Scheepswerf 2, zie beschrijving hier onder) op aanvraag.

Scheepswerf2 is 28m2, voor 2p

Scheepswerf2 is een gezellige studio op de begane grond met het karakter van een houten chalet. De studio beschikt over een eigen toegang via de achteropgang en kan op aanvraag als tweede slaapkamer toegevoegd worden aan verblijf in de B&B. Zo is het bijvoorbeeld ideaal voor twee stellen.

Minimaal 2 nachten

BOEKINGEN Voor meer informatie (zoals bijv. de bezettingsgraad) klik op deze link
De kalender rechts op deze pagina is niet de kalender van de B&B.